Sluit navigatie

Per 1 januari 2017 is schoonmaakbedrijf Wösten F&M overgenomen door Schoonmaakbedrijf Klien B.V.

Klien heet alle opdrachtgevers, medewerkers en Frits Wösten van harte welkom.

OVER WÖSTEN F&M

Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de wereld van de schoonmaak dienstverlening. Een boeiende en fascinerende werkomgeving waarin innovatie, motivatie en flexibiliteit toverwoorden zijn.

Wij hebben bewezen deze disciplines te beheersen. Wij bieden een compleet pakket kantooronderhoud, glasbewassing en gevelreiniging en vloeronderhoud. Ook leveren wij u alle noodzakelijke disposables als papier, bijvoorbeeld toiletpapier, en plastic zakken. In een persoonlijk onderhoud informeren we u graag over de vele mogelijkheden van ons bedrijf. Een beknopte introductie treft u hierbij aan. Wij hopen van harte dat die aanleiding mag zijn voor een nadere kennismaking.

Zoekt u een schoonmaakbedrijf die uw schoonmaakwerkzaamheden op de juiste manier uitvoerd? Dan bent u bij Wösten F&M BV op het juiste adres. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

ONS TEAM

Ons team bestaat uit een groep van ongeveer 20 medewerkers. De samenstelling wisselt van tijd tot tijd. Mensen veranderen, willen wat anders.

Het werken in een kleine organisatie heeft zo zijn voordelen. We stellen persoonlijk contact zeer op prijs. Soms kan een kleinere groep collega’s ook als minder prettig worden ervaren.

Bij ziekte bijvoorbeeld zal eerder een beroep op de collega’s worden gedaan om voor vervanging beschikbaar te zijn. Persoonlijke instelling en goede omgangsvormen zijn voor ons heel belangrijk. Net zo als verzorgd op je werk komen, de medewerkers zijn ons visite kaartje.

Scroll naar boven