Sluit navigatie

Per 1 januari 2017 is schoonmaakbedrijf Wösten F&M overgenomen door Schoonmaakbedrijf Klien B.V.

Klien heet alle opdrachtgevers, medewerkers en Frits Wösten van harte welkom.

KANTOORONDERHOUD

Kantooronderhoud is een belangrijk deel van het totale bedrijfsgebeuren. Een schone werkplek geeft je een prettig gevoel, je voelt je er thuis.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen in een schoon kantoor beter presteren.Wij doen er alles aan dat gevoel te versterken. Daartoe gebruiken wij middelen en materialen van topkwaliteit. En ze zijn milieuvriendelijk. We inventariseren uw wensen en completeren die met onze professionele kijk op de zaak. Zo komen we tot een gedegen werkplan dat door onze  medewerkers nauwgezet wordt uitgevoerd.

SPORTKANTINES

Schoonmaak van dit soort objecten stelt je vaak voor een aantal specifieke problemen. In een aantal gevallen mag je schoonmaken terwijl een deel van het clubhuis alweer in gebruik is.

Dit vergt een grote mate van acceptatie en flexibiliteit van de werknemers. Je kunt niet altijd dat gene doen wat je graag zou willen doen en wat je volgens het werkprogramma zou moeten doen. Je mooi gedweilde vloer wordt vrijwel direct weer overlopen om maar iets te noemen.

SANITAIRE RUIMTES

Grotere sanitaire ruimtes kom je vaak bij sport verenigingen tegen. Enerzijds gaat het over grotere douche ruimtes, anderzijds over grotere toiletblokken.

Aan ons de opdracht om deze netjes en hygienisch schoon te houden. Niet dat volwassen altijd even netjes zijn, de uitdaging wordt  nog groter als er veel jeugd is langs geweest. Ze zijn bijzonder inventief. Door afwisselend te werk te gaan met verschillende middelen houden we deze ruimtes niet alleen optisch maar ook hygienisch schoon. Ook hier geldt dat we gebruik maken van verschillende methodieken.

Scroll naar boven