Sluit navigatie

Per 1 januari 2017 is schoonmaakbedrijf Wösten F&M overgenomen door Schoonmaakbedrijf Klien B.V.

Klien heet alle opdrachtgevers, medewerkers en Frits Wösten van harte welkom.

OVERIGE SCHOONMAAKWERKZAAMHEDEN

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf die speciale schoomaakwerkzaamheden voor u kan uitvoeren? Wösten F&M kan naast de verschillende schoonmaakwerkzaamheden in kantoren, sportkantines en sanitaire ruimtes ook specialistische reiniging voor u verzorgen.

Niet alle te reinigen oppervlakten zijn gelijk. Daarom vraagt iedere schoonmaakklus om een deskundige aanpak. Wanneer er sprake is van specialistische reiniging vraagt dat ook om een specialistische aanpak. Wij werken daarom met professionele medewerkers die de schoonmaakwerkzaamheden met grote zorg en vakkundigheid uitvoeren.

Onze schoonmaakwerkzaamheden op het gebied van specialistische reiniging:

  • ongedierte bestrijding
  • industriele schoonmaak
  • bouwschoonmaak
  • dieptereiniging keukens en sanitair

Het is voor ons een uitdaging om de schoonmaakwerkzaamheden zo uit te voeren dat het beoogde resultaat wordt behaald. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Het gaat er tenslotte om dat u weer in een frisse omgeving uw werk kunt doen. 

Naast het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden leveren wij ook verschillende schoonmaakmaterialen. In de meeste gevallen nemen wij de schoonmaakmiddelen en de schoonmaakapparatuur mee maar wanneer er sprake is van periodiek onderhoud dan kan het fijn zijn als de schoonmaakmaterialen op locatie aanwezig zijn.

Wilt u schoonmaakwerkzaamheden door ons laten uitvoeren? Wij vernemen graag wat uw wensen zijn. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

WIJ VERZORGEN O.A.

Scroll naar boven