Sluit navigatie

Per 1 januari 2017 is schoonmaakbedrijf Wösten F&M overgenomen door Schoonmaakbedrijf Klien B.V.

Klien heet alle opdrachtgevers, medewerkers en Frits Wösten van harte welkom.

KAUWGOM VERWIJDEREN

Kauwgom is een lekkernij, maar kan ook voor veel ongemakken zorgen. Mensen gooien het weg, spugen het uit of laten het per ongeluk vallen. Het gevolg is dat dit op straat of op de vloer blijft liggen en dat is vaak een doorn in het oog. De kauwgom verwijderen is dan de enige oplossing maar het is niet in alle gevallen een optie om dit zelf te doen. Schoonmaakbedrijf Wösten F&M is u daarom graag van dienst!

Wij beschikken over een toonaangevend kauwgomverwijderings-systeem waardoor wij snel en milieuvriendelijk kauwgom kunnen verwijderen. Met dit systeem kunnen wij kauwgom verwijderen uit alle soorten vloeren en tapijten. Ook kunnen wij kauwgom verwijderen van de straat.

Wij zorgen niet alleen voor de verwijdering van de kauwgom maar zorgen er ook voor dat de kauwgomvlekken niet meer zichtbaar zijn.

Een aantal van onze diensten op het gebied van kauwgom verwijderen zijn:

  • Kauwgom verwijderen uit (school)matten
  • Kauwgom verwijderen uit en van vinyl vloeren
  • Kauwgom verwijderen van trottoirs 
  • Kauwgom verwijderen van perrons 

Wij verwijderen kauwgom voor, scholen, gemeentes, verenigingen, bioscopen, restaurants, zwembaden, winkelcentra, campings, pleinen, parken, vliegvelden, treinen, bussen, stadions, stations enz.

Onze medewerkers voeren de werkzaamheden op het gebied van kauwgom verwijderen professioneel en met plezier uit. Wilt u kauwgom door ons laten verwijderen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel ons via (076) - 58 14 572.

Scroll naar boven