Sluit navigatie

Per 1 januari 2017 is schoonmaakbedrijf Wösten F&M overgenomen door Schoonmaakbedrijf Klien B.V.

Klien heet alle opdrachtgevers, medewerkers en Frits Wösten van harte welkom.

Glasbewassing

Glasbewassing is echt mensenwerk. Wanneer het goed wordt uitgevoerd geniet iedereen ervan. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf wat de glasbewassing van uw bedrijfspand kan uitvoeren? Schoonmaakbedrijf Wösten F&M uit Breda is u graag van dienst. 

Onze glazenwassers doen hun werk met plezier. Omdat het belangrijk is dat ze veilig werken zijn ze in het bezit van de vereiste diploma's en wordt het materiaal periodiek gekeurd. Ook voor u als opdrachtgever is dat een veilig idee.  

Glasbewassing uitbesteden

Een schone werkomgeving geeft u en uw medewerkers een goed gevoel. Het draagt bij aan een meer productiviteit en plezier in het werk. Daarnaast is het ook van belang dat uw gevel en ramen toonbaar zijn voor uw bezoek. In veel gevallen is het niet praktisch en haalbaar om de glasbewassing in eigen beheer uit te voeren. En daarom zijn wij er. Laat uw glasbewassing met een gerust hart aan aan ons over.

Glasbewassing verminderd onderhoudskosten

Gevels en kozijnen worden dag en nacht blootgesteld aan zonlicht en andere weersomstandigheden. Wanneer deze niet regelmatig worden schoongemaakt en onderhouden kan dit lijden tot (blijvende) schade. Glasbewassing en het regelmatig schoonmaken van uw gevels en kozijnen zorgt ervoor dat u uiteindelijk minder onderhoudskosten heeft.    

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van glasbewassing ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Scroll naar boven