Sluit navigatie

Per 1 januari 2017 is schoonmaakbedrijf Wösten F&M overgenomen door Schoonmaakbedrijf Klien B.V.

Klien heet alle opdrachtgevers, medewerkers en Frits Wösten van harte welkom.

GLAS EN GEVELREINIGING

Zoekt u een schoonmaakbedrijf die uw glas en gevelreiniging kan verzorgen? Hiervoor bent u bij Wösten F&M op het juiste adres. Wij begrijpen dat uw gevel en ramen het visitekaartje van uw bedrijf zijn. Het is het eerste wat bezoekers zien. En omdat een eerste indruk maar één keer gemaakt kan worden willen wij u graag van dienst zijn wat betreft u glas en gevelreiniging.

Naast het feit dat schone ramen en een schone gevel bijdragen aan een goede aanblik van uw bedrijf is het ook voor werknemers prettig om in een schone en frisse omgeving te werken. Dit draagt bij aan meer plezier in het werk.

Glas en gevelreiniging door gediplomeerde glazenwassers

Onze glazenwassers hebben zich gespecialiseerd in glas en gevelreiniging. Ze beschikken over alle benodigde diploma’s. Daarnaast dragen de periodieke keuringen van het materieel bij aan een hoge veiligheid voor onze medewerkers en de omgeving waar zij het werk uitvoeren. Dat is ook voor u als opdrachtgever een veilig gevoel.

Glas en gevelreiniging zoals u dat wenst

Bij Wösten F&M gaan we voor lange klantrelaties. Daarom staan de afspraken die we met onze klanten maken centraal. Wij doen er alles aan om de glas en gevelreiniging naukeurig en naar wens uit te voeren. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om glas en gevelreiniging? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Scroll naar boven